Du är här: Dans i Nord » Danspoolen – Utveckling för danskonstnärer

Är du intresserad av något nytt och spännande till nästa mässa, konferens, eller invigning? Kontakta oss på Danspoolen så hjälper vi dig att hitta rätt verk.

Vårt utbud hittar du under fliken Produkter

Business walking – performance verk på Luleå Airport

Under gårdagen, 5 december, så genomfördes ett fyra timmars långt dans- och performanceverk under invigningen av Luleå Airport – Business walking – av Erika Pekula Pettersson, Per Sundberg, Anna Ehnberg, Eva Svaneblom och Johannes Blomqvist – frilansande danskonstnärer från Danspoolen.

Läs artikeln i NSD

Foto och copyright: Göran Ström, NSD

BOKA DANS mässa 10 september

Nu öppnar vi dansbutiken igen – Välkommen att ta del av dansutbudet i länet med Danspoolen!
Se utdrag av föreställningar – live och film via scenprogrammet. Passa på att prata med danskonstnärerna vid montrar utanför Black box. Ta chansen att boka ett dans eller performanceverk till nästa konferens, mässa eller personaldag – eller boka en föreställning till just din skola eller kommun. Dagen är kostnadsfri – Välkommen!

Tisdag 10 september, 10-16, Black Box, Acusticum, Piteå

”BOKA DANS” är en del av Dans i Nords Dansfesten i Piteå 7-12 september.

3 steg som förändrar

Vill du nå din fulla potential och bli mer kreativ, effektiv, duktig, smal, social och framgångsrik? I så fall är du inte ensam. Ambitionerna och kraven vi har på oss själva verkar bara öka i takt med att självhjälpsböckerna blir fler och fler.

Hur ska vi egentligen förhålla oss till alla yttre och inre krav? Vad händer om jag tillåter mig att slappna av en stund och bara vara nöjd som det är?

En föreställning om personlig utveckling, stress och stillhet.

Finns att boka nu tillsammans med en workshop på samma tema. Läs mer

Hur ser ditt universum ut?

Marie Wårell Öhman och Moa Autio har skapat en spännande föreställning som till stor del är interaktiv med publiken. Lekfullt och filosofiskt om vår idé om universum. Finns att boka nu!

Läs artikeln om föreställningen i Piteå tidningen

Läs mer om Universum

Lyckad premiär av Imagine

Jättefin premiär av föreställningen Imagine – roligt, levande, individuellt och ändå tillsammans. Skratt, allvar, dans, dialog. En föreställning som måste ses helt enkelt.

Chans till det  finns 5 mars på Kulturens hus i Luleå kl. 18.00.

I Göteborg spelar Imagine 20, 21 och 22 mars.
Läs mer om föreställningarna i Göteborg